به گزارش خبرگزاری مهر، شمس الدین شمس با ابراز تاسف از اینکه نمایندگان مجلس و دولت با پیشنهاد لحاظ شدن استخدام پرستار به صورت سالانه در لایحه برنامه پنجم توسعه کشور مخالفت کردند، اظهارات نماینده دولت در مجلس را تعجب برانگیز دانست.
وی افزود: ما انتظار داشتیم نماینده دولت نظر مثبت رئیس جمهور در مورد استخدام پرستاران را در مجلس منعکس می کرد.
شمس تصریح کرد: هیچکس نمی داند دلیل مخالفت نماینده دولت در این زمینه چه بود. نظر آقای احمدی نژاد در مورد استخدام 23 هزار پرستار کاملا مثبت و موافق بود اما نمی دانیم چرا زیر دستان رئیس جمهوری صراحتاً با نظر وی مخالفت می کنند.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: هدف از تصویب قانون ارتقای بهره وری دادن اضافه کار به پرستاران نبوده است بلکه ما می خواستیم با اجرای این قانون فرصت بیشتری برای استراحت به پرستار اختصاص دهیم تا سر حال بر بالین بیمار حاضر شود. این در حالی است که بسیاری از پرستاران ما به صورت اجباری اضافه کار انجام می دهند و داوطلب آن نیستند.
شمس با اظهار تأسف از اینکه از فرمایشات مقام معظم رهبری در مجلس برای رد استخدام پرستاران تفسیر به رأی کردند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری به نمایندگان مجلس توصیه های کلی داشتند که تکلیف ما لا یطاقی بر عهده دولت گذاشته نشود اما این بدان معنی نیست که پرستار استخدام نشود چرا که ایشان در سال 83 به صراحت به این موضوع اشاره داشتند.
وی تأکید کرد: فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه تحمیل نشدن بودجه اضافی به دولت کاملاً صحیح و متین است اما موضوع استخدام پرستاران به طور مستقیم به سلامت مردم باز می گردد و بحث سلامت و درمان یکی از مهمترین نیازهای مردم است که حتی از نان شب نیز برای آنان واجب تر است.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری با انتقاد از اظهارات دوگانه نماینده دولت در خصوص قابل انجام بودن ساز و کار استخدام 23 هزار نیروی پرستار در درون دولت، گفت: اگر امکان استخدام این نیروها وجود داشته پس چرا دولت 7 ماه است که در این زمینه تعلل داشته و دستور رئیس جمهوری در زمینه استخدام نیروها را به تاخیر انداخته است.
وی تصریح کرد: متاسفانه معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهور که به عنوان نماینده دولت نیز در مجلس حضور یافت تاکنون به غیر از سنگ اندازی و مانع تراشی برای عملی نشدن دستورات رئیس جمهوری در زمینه استخدام پرستاران هیچ اقدامی انجام نداده است.
شمس، تصمیم مجلس بر اساس مخالفت نماینده دولت را فاقد کار کارشناسی دانست و افزود: در این تصمیم گیری نه تنها از نظرات صاحبنظران استفاده نشد بلکه به وضعیت آمارهای جهانی، استانداردها و نیازهای کشور نیز استناد نشد.
نظر شما